Evenementen

Vergaderen, regelen, de dagelijkse bezigheden, sparren met collega’s of zakelijke afspraken. Een gemiddelde werkdag is zo gevuld. Naast alle inspanningen en drukte is een beetje ontspanning ook wel fijn. Laat dat maar aan ons over!

De leukste evenementen

Uniek evenement

Wij zijn naast een veelzijdig evenementebureau ook een cateraar. We verlenen service bij opdrachtgevers op locatie, maar we hebben ook de beschikking over eigen locaties zoals, Landhuis de Oliphant, Pompgebouw de Esch, Mps. De Ameland, Mps. Marlina en Mps. Brandaris.

Bespreek de mogelijkheden

Het is heel standaard om te zeggen dat alles mogelijk is, maar het klopt wel! Heeft u een idee? Wij overleggen opties binnen uw budget en organiseren zo een evenement.

Events & Catering

Het vieren van een speciale gebeurtenis is een goed moment voor de promotie van uw bedrijf, maar ook om relaties aan te halen en uw personeel iets extra’s te geven. Wanneer u zorgt voor een beleving zal het evenement zich vanzelf terug verdienen. Want zeg nou zelf, uw (potentiele) klanten en medewerkers moeten niet alleen over het bedrijf gehoord hebben of in het bedrijf werkzaam zijn, ze moeten het bedrijf ook beleven!