Catering voor uw bedrijf

Vergaderingen, beurzen, congressen, relatiebijeenkomsten en klantdagen. Hier hakt u knopen door, zorgt u voor creatieve ideeën en werkt u aan nieuwe en langdurige relaties. Met de hulp van PEC Catering geeft u extra persoonlijke aandacht aan zakelijke bijeenkomsten. Wij zorgen ervoor dat het u en uw relaties aan niets ontbreekt.

5 x zakelijke catering

Zakelijke catering zet u in tijdens bedrijfsevenementen

Een nieuw product presenteren, oude relaties versterken of nieuwe klanten verwennen. Dat vraagt om een toegankelijke en ongedwongen sfeer. En last but not least; om aandacht voor de innerlijke mens. Verwennen mag!

Receptie

Koffie en thee, feestelijk gebak, fingerfood, tafelgarnituur, warme en koude hapjes

Bedrijfsfeest

Gin-tonic bar, foodtrucks, barbecue, walking dinner, diner buffet, uitgeserveerd diner

Opening

Bruisende prosecco, petit fours, warme en koude hapjes, luxe snacks, borrelmix

Congress en seminar

koffie en thee, zoete lekkernijen, borrelmix, belegde broodjes, lunch buffet

1e paalslag

Bruisende prosecco, zoete lekkernijen, canapés, fingerfood, foodstands

Relatie- en klantendag

Drankjes, foodtrucks, suikerspin- en popcornmachine, mini hamburgers en zakjes friet

Meer dan catering

Publieksevenementen

Liefde gaat door de maag zegt men en dit is ook de reden waarom er op elk publieksevenement een grote diversiteit is aan heerlijke foodstands.
PEC-Catering biedt de mogelijkheid om de evenementen catering voor u te verzorgen. Passend bij de uitstraling die u wenst kunnen wij diverse foodtrucks inzetten, bijvoorbeeld een ouderwetse frietwagen en onze authentieke smoker. Echte eyecathers op uw evenement!

Van audio tot WC unit

Wij kunnen u ook ondersteunen in alle facilitaire voorzieningen. Wenst u tentvoorziening en overkapping, een complete barinrichting, toiletten, hekwerk of kassa units? Wij leveren het! Voor de technische materialen werken wij samen met betrouwbare partners welke het gehele podium, licht en geluid naar wens kunnen invullen.

 

Op zoek naar een locatie buiten de deur?

Mps. Marlina

Partyschip de Marlina, met de thuishaven in Spijkenisse, heeft een grote salon van 85 meter lang. Geschikt voor 80 tot 500 personen

Pompgebouw de Esch

Een prachtig Rijksmonument, centraal gelegen in Rotterdam met een prachitge paleiszaal en meerdere vergaderzalen

Mps. Brandaris

Partyschip de Brandaris is ook bekend als “de Beren Boot”. Het varende buffet restaurant van de bekende Beren restaurants. Maar de Brandaris is veel meer!

Mps. De Ameland

Het enige varende theaterschip van Nederland! Mps. De Ameland is uniek door zijn hoge theaterzaal met podium waardoor er diverse events mogelijk zijn

Landhuis de Oliphant

Vergaderen, trouwen en events, Landhuis de Oliphant is dé locatie voor elke gelegenheid. Door de prachtige tuin is er een mooie in- en outdoor combinatie te maken

Beren Schiedam Maasboulevard

Prachtig gelegen in een park met zicht op de Nieuwe Maas. Gemakkelijk te combineren met een rondvaart of een arrangement met in combinatie met Ketel1