Smaakvolle catering

PEC Catering is de totaalverzorger van evenementen voor particulieren.
Catering is hier een groot onderdeel van. Dagelijks staan onze koks voor u klaar onder de naam Party Exeptional Catering, afgekort naar PEC.

Wij serveren smaaksensaties

Catering voor particulieren

Sinds 1983 verzorgd PEC Catering de meest uiteenlopende catering voor particulieren. Van ontbijt tot dessert, PEC Catering verzorgd alle gerechten naar wens. 

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Brunch
  • Diner
  • Barbecue
  • Desserts

 

Smaakmakers

Broodjes, warme en koude party hapjes, fingerfood, zoete lekkernijen, barbecue, buffetten en saladeschotels. Wij hebben keuze uit de meest heerlijke producten, altijd vers en ambachtelijk. Onze creaties zijn een feest voor het oog en genot voor de smaak.  Als u uw gasten met onze smaakmakers verrast, is uw party geslaagd.

Bezorgen en afhalen
U kunt de bestelling door ons laten bezorgen en is afhalen ook mogelijk. Onze afhaallocaties zijn Oude Tonge en Rotterdam.

ontbijt

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt. Een fris yoghurtje met vers fruit, heerlijke broodjes of een mix van lekkernijen.

Lunch

Gezellig met je gasten om tafel tijdens een uitgebreide lunch, diverse broodjes, salades, een soepje of warme hapjes.

High Tea

Verras je gasten met een assorti van kleine hapjes. Vegetarisch, vlees, vis, hartig en of zoet, het assorti is naar wens aan te passen.

Hapjes

Als je geen complete maaltijd wilt serveren zijn de hapjes een geweldige keuze. Kies voor amuses, tapas, crostini of borrelhapjes.

Salades

Een mooie aanvulling naast broodjes schalen of barbecues, geserveerd op bordjes of in een mooie schaal. Ga voor een basic of verfijnde salade. 

Buffetten

Een grote groep gasten over de vloer? Onze buffetten zijn er in allerlei soorten en smaken. Van koude buffetten tot geweldige stampotbuffetten.

Arrangementen

Leg je gasten in de watten en bespaar jezelf een heleboel tijd. Onze arrangementen kun je zelf indelen. Met of zonder kok, verschillende gangen, met of zonder aparatuur en materialen.

Dranken

Wat is een goed feest zonder drank? Van fris fruitwater tot een bruisend glas champagne. PEC Catering verzorgd ook de lekkerste dranken.